Selasa, 02 September 2014

ετε να πάτε με

Κάθε γυναίκα που φτάνει μέσα του τη ζωή - που στα μισά του δρόμου να σταματήσει όπου τα όνειρα είτε έχουν υλοποιηθεί ή εγκαταλειφθεί - Κοιτάζει γύρω και θαύματα, «Ποιο είναι το επόμενο;" Τα παιδιά αναπτύσσονται, η καριέρα είναι schlepping μαζί και να ξυπνάτε κάθε μέρα αισθάνεται λίγο λίγο χαμένος. <p> Τι συνέβη στη ζωή σας φανταστεί όταν ήταν είκοσι ένα, με όλα αυτά τα χρόνια μπροστά σου; Η καλή είδηση​​: είναι ακόμα μπροστά σας. Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να ζουν τα δύο, ή περισσότερες, διαφορετικές και εξίσου συναρπαστικές ζωές. <p> Όνειρα και οράματα τείνουν να morph την πάροδο του χρόνου. Καθοδηγούμενη από την οικογένεια και την καριέρα εμπειρίες, έχουμε αποκτήσει τη σοφία και την προοπτική που δεν ήταν δυνατό για μας σε αυτά τα πρώτα χρόνια. Περιέργως, το μέλλον αντιλαμβανόμαστε σήμερα είναι πολύ πιο εφικτός εξαιτίας αυτών των εμπειριών. <p> Stoke η Πυροσβεστική - Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι από αυτή τη στιγμή θα: <p> 1. Ζουν και να εργάζονται μια παθιασμένη ζωή. Τι σας ενθουσιάζει τώρα, σήμερα; Αν το ταξίδι του, υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα ταξιδέψει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, αν μόνο τα Σαββατοκύριακα ή σε κοντινή απόσταση, ανεξερεύνητες πόλεις. Αν λαχταρούν να ακολουθήσει μια λανθάνουσα ταλέντο, όπως η γραφή ή η μουσική, κάνουν ότι επιδίωξη αποτελεί προτεραιότητα. Εάν ποθείτε μια νέα καριέρα, αναζητούν ευκαιρίες για να ανεμιστήρα ώστε η φλόγα.
<p> 2. Πηγαίνετε για αυτό ή να το απορρίψει εντελώς. Κάντε ένα σχέδιο και να το εκτελέσει. Γρήγορα αποφασίσετε να πάτε με πλήρη ταχύτητα στην επιδίωξη του οράματος σας ή να την απορρίψει και να καταλήξουμε σε ένα νέο στόχο που μπορεί να επιτευχθεί. <p> 3. Πάρτε ενέργεια κάθε μέρα. Μετάβαση σε! Αφιερώστε 15 λεπτά καθημερινά για το σχέδιο δράσης σας. Γράψτε μόνο μία σελίδα την ημέρα και μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα βιβλίο σε ένα χρόνο, αλλά να καθίσει να γράψει ένα ολόκληρο βιβλίο μπορεί να αισθάνεται πάρα πολύ δύσκολο να ξεκινήσει ακόμη. Ξεκινήστε το μικρό, ξεκινήστε τώρα. <P> 4. Να είστε ένας μαθητής επιτυχία για τη ζωή. Βυθιστείτε σε ένα όραμα για το μέλλον σας και να αναζητήσουν τη γνώση που θα σας φέρει στο επόμενο επίπεδο. Μια ενθουσιώδης ταξίδια θα μπορούσαν να μάθουν για τον πολιτισμό, να λάβει ένα μάθημα μαγειρικής ή φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών. Για να αναπτύξετε την καριέρα ή την επιχείρησή σας, να βρείτε έναν σύμβουλο ή να ζητήσει νέες προκλήσεις έξω από την καθημερινή περιγραφή εργασίας σας. <p> 5. Πιστέψτε μπορείτε να κάνετε τίποτα. Η πίστη είναι το 90% του νίκη. Αν πιστεύετε ότι το επόμενα 40 χρόνια σας μπορεί να είναι ό, τι θέλετε να τους κάνουν, δεν έχει σημασία τις προκλήσεις ή ποια κάποιος άλλος σας λέει, θα πετύχει. <p>
Η μαγεία αυτών των πέντε υποσχέσεις είναι ότι δεν είναι πολύπλοκες, μπορούν να εργαστούν για κάθε στόχο και, το σημαντικότερο, θα ενσταλάξει την αναγκαία εμπιστοσύνη για να πετύχει. Με την επιβεβαίωση αυτών των πέντε Υποσχέσεις κάθε μέρα, κάθε γυναίκα μπορεί να ανατροφοδοτήσει την πυρκαγιά μέσης ηλικίας και ανακαλύψουμε εκ νέου τη ζωή της.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar