Selasa, 02 September 2014

ο να ματιών έργο του

Ένας χάρτης δεν είναι λειτουργικό μέχρι να γνωρίζουν πού είστε σε αυτό. Σύμβουλοι που δείτε αντικειμενικά σημερινή πραγματικότητα τους βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μειωθεί η σύγχυση και κακή ευθυγράμμιση. Συμφωνία με τον εαυτό σας και τους πελάτες σας σχετικά με το τι είναι αλήθεια τώρα --- στην εταιρεία σας, το έργο σας, στη ζωή σας --- είναι καθοριστικής σημασίας για τη σαφή πρόοδο.

Get a Grip

Υπάρχει ένα παλιό ρητό: ". Τι αντισταθούν, είστε κολλημένοι με το" Έχω παρατηρήσει αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την δημιουργική συμβούλους και το έργο τους. Αν δεν είστε σαφές τι τρέχουσα εργασία σας είναι πραγματικά και έχετε παραλείψατε να κάνει μια πλήρη και λεπτομερή απογραφή, εσείς πρόκειται να έχουν έναν σκληρό χρόνο να κάνει τα πράγματα να συμβούν για τον πελάτη σας.

"Real γενναιοδωρία προς το μέλλον
συνίσταται στην παροχή όλων των
σε ό, τι Presen ".
- Albert Camus

Ποια είναι η δουλειά σας, τώρα! Ποια είναι η κύρια προτεραιότητα σήμερα; Είναι σπάνια τόσο προφανής όσο ίσως νομίζετε. Μπορείτε να απαντήσετε καλύτερα ότι μία ερώτηση απαντώντας αυτά τα έξι:

1) Ποια είναι τα τρέχοντα καθήκοντά σας; Αυτά μπορεί να είναι φυσικές ενέργειες που πρέπει να ληφθούν τώρα σχετικά με τις δεσμεύσεις και ευθύνες: τηλεφωνήματα, e-mails, converstations, θελήματα, brainstorming ιδεών, και ούτω καθεξής. Συνήθως μια πολυάσχολη σύμβουλος μπορεί να έχει όσο το εκατό ή διακόσια από αυτά να κάνουν.

2) Ποια είναι τα τρέχοντα έργα σας; Αυτά είναι τα αποτελέσματα που έχετε συμφωνήσει με τον εαυτό σας να επιτύχει, να θυμάστε είστε ανεξάρτητος επαγγελματίας και πρέπει να κρατήσει τον λόγο σας για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει κανείς καθορισμού της ημερήσιας διάταξης σας, στην πραγματικότητα θα πληρώνονται για να το ρυθμίσετε. Τώρα, ποια από αυτά τα αποτελέσματα απαιτεί περισσότερες από μία ενέργειες για να ολοκληρωθεί. Οι περισσότεροι σύμβουλοι έχουν μεταξύ τριάντα και εκατό από αυτά.

3) Ποια, ακριβώς, είναι τρέχουσες περιοχές ευθύνης σας; Οι περισσότεροι σύμβουλοι έχουν δέκα ή δεκαπέντε, όπως και την ανάπτυξη του προσωπικού, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, τον προγραμματισμό εποπτεία, εξυπηρέτηση πελατών, κ.λπ. Αλλά εσείς δεν τρέχετε, ούτε να είσαι υπεύθυνος για το σύνολο της εταιρείας. Αφήστε που με τον ιδιοκτήτη ή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

4) Πώς οι διαβουλεύσεις με τις ευθύνες σας και τις προσωπικές σας υποθέσεις θα πρέπει να αλλάζει κατά το επόμενο έτος; Έχω διαπιστώσει ότι τα πραγματικά αποτελεσματική, υψηλής σύμβουλοι δολάριο έχω γνωρίσει και συνεργαστεί με, έχουν πάρει το χρόνο να ματιών έργο τους με τη ζωή τους. Είστε ένας όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   ενός προσώπου, αλλά επίσης, ένα καθιστικό-αναπνοή ανθρώπινο ον που έχει «έξω» σκέψεις για μια ολοκληρωμένη ζωή. Αν δεν θεωρούν διαβούλευση με την extentsion μιας πραγματικής ζωής, με σάρκα και αίμα ύπαρξη, αλλά μάλλον, κάτι εντελώς διαχωρίζει, τοποθετείται σε ένα κουτί που ονομάζεται: «συμβουλευτικές υπηρεσίες», τότε θα αποτύχει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και να είναι πολύ δυσαρεστημένοι σχεδόν όλη την ώρα.

5) Πώς είναι αυτή η ζωή μου μόλυβδος πρόκειται να αλλάξει κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα εικόνα, το όραμα για το πώς τα πράγματα θα πρέπει να είναι, όχι απαραίτητα πως θα είναι, στο άμεσο μέλλον. Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Επειδή, στην αναζήτηση για απάντηση στο ερώτημά μας παραπάνω, δηλαδή, ποια είναι η δουλειά σας αυτή τη στιγμή, μπορούμε να πάρουμε μια σχεδόν πεντακάθαρη απάντηση όταν έχουμε επεκτείνει το όραμά μας σε ένα μεγαλύτερο πεδίο. Με αυτό εννοώ, μπορείτε να δείτε εάν η τρέχουσα επιλογή εργασίας σας βοηθώντας σας σε μακροπρόθεσμο όραμα στόχο σας.


«Χρειάζονται περίπου

Tidak ada komentar:

Posting Komentar